a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
r
s
t
u
w
x
y
z
TVP.PL > TVP 1 > FILMY W JEDYNCE > AKTORZY

Kimberly Williams-Paisley
data urodzenia: 14.09.1971
miejsce urodzenia: Rye, Nowy Jork, USA
znak zodiaku: panna
stan cywilny: mąż Brad Paisley

Filmografia:
2006 - Eden Court
2006 – How to Eat Fried Worms
2005 - How to Go Out On a Date In Queens
2004 - Skradziona tożsamość (Identity Theft: The Michelle Brown Story)
2003 - Do siedmiu razy sztuka (Lucky 7
2002 - Świąteczna historia (Christmas Shoes, The)
2002 - How to Go Out On a Date In Queens
2001 - According to Jim
2001 - Ten Tiny Love Stories
2001 - Dom dla mojej córki (Follow the Stars Home)
2000 - 10th Kingdom: The Making of an Epic, The
2000 - Dziesiąte królestwo (10th Kingdom, The)
1999 - Simpatico
1999 - Sposób na miłość (Elephant Juice)
1999 - Niewinny seks (Just a Little Harmless Sex)
1998 - Schron (Safe House
1996 - Jake's Women
1996 - Wewnętrzna wojna (War at Home, The)
1996 - Miłość czy kochanie (Relativity)
1995 - Ojciec panny młodej II (Father of the Bride Part II)
1995 - Zimnokrwisty (Coldblooded)
1993 - Samuel Beckett Is Coming Soon
1993 - Indian Summer
1992 - Szkarłatny pilot (Kurenai no buta)
1991 - Ojciec panny młodej (Father of the Bride)
1990 - Stood Up